1. Maak een lijst met trefwoorden voor iedere pagina van uw website

Trefwoorden gebruiken in de teksten van uw website is heel belangrijk voor de zoekresultaten van Google. Om een lijst te maken met trefwoorden moet u u even

in de plaats stellen van uw potentiele klanten.  Bepaal de waarde van deze trefwoorden in Google Adwords. Maak nu een lijst voor iedere pagina met 3 tot 7

relevante trefwoorden of combinaties van trefwoorden.

2. Schrijf een unieke  <title> tag  met trefwoorden

De <title> tag is de belagrijkste metadata voor  de vindbaarheid  van uw website in Google. De tekst beschrijft in 1 lijn de inhoud van uw pagina. De woorden die u in uw <title> tag voert moeten uw belangrijkste trefwoorden zijn. Aan het eerste woord hecht Google het meeste belang, het tweede woord iets minder, enz. Maak echter geen opsomming van trefwoorden, maar maak een zin die natuurlijk overkomt. De tekst in de <title> tag mag niet meer dan 65 karakters hebben spaties inbegrepen.

3. Schrijf een overtuigende <meta> description tekst

Google hecht niet veel waarde aan de <meta> description. Toch is deze zeer belangrijk aangezien dit de zin is die de potentiële klant moet overtuigen om op uw website te klikken. Maak een overtuigende uitnodigende zin. De <meta> description mag niet meer dan 160 karakters hebben inclusief de spaties.

4. Maak bij iedere afbeelding een  <img> alt tekst

Afbeeldingen maken een website mooier en aangenamer. Echter kunnen zoekmachines afbeeldingen niet 'lezen'. Voeg daarom bij iedere afbeelding een alt aan de <img> bij en voeg hierin een beschrijvende tekst. Vb.:  <img src=”afbeelding.jpg” alt=”uw tekst komt hier” /> . Deze mag 25 tot 150 karakters bevatten, spaties inbegrepen.

5. Schrijf relevante <h1> tag teksten met trefwoorden

Zoals de  <title> tag is de <h1> tag  een beschrijvende zin van de inhoud van uw pagina. Gebruik slechts 1 <h1> tag per pagina. Kopieër de <title> tag tekst niet in de <h1> tag tekst. De <h1> tag tekst mag 10 tot 200 karakters hebben, spaties inbegrepen.

6. Gebruik <h2> en <h3> tags indien nodig

Als uw pagina lange teksten bevat, gebruik dan  <h2> en <h3> tags om de tekst onder te verdelen in logische stukken. De  <h2> en <h3> tags hebben minder waarde voor  Google dan de  <h1> tags maar worden toch veel gebruikt. Gebruik voor uw <h2> en <h3> tags 10 tot 200 karakters, spaties inbegrepen. .

7. Schrijf een goed indexeerbare tekst in uw pagina

Naast header tags and metadata moet uw pagina een goed indexeerbare tekst hebben.  Voeg hier ook uw trefwoorden toe, zodat zij de trefwoorden versterken die in de metadata en heading tags staan. Maak wel een vloeiende, aangenaam leesbare tekst. Let wel op dat u niet overdrijft zodat Google uw pagina niet verdenkt keyword spam.

8. Maak interne links

Een goede manier om relevantie tussen pagina's op een website te creëren, zijn interne links. Iedere link naar de pagina is een ondersteuning voor de zoekmachines zoals Google. Natuurlijk weer niet in overdrijven.

9. Gebruik trefwoorden in uw anchor teksten van uw interne links

Gebruik nooit "klik hier" of lees meer". Dit zou een gemiste kans zijn, gebruik trefwoorden. .

10. Probeer backlinks van andere websites te verkrijgen naar uw website

Hoe meer backlinks u kunt verkrijgen, hoe meer Google uw website gaat beschouwen als een autoriteit in uw branche, u zult dit heel snel merken in uw Google ranking. Probeer wel backlinks te verkrijgen van relevante websites. Verander regelmatig de trefwoorden in de anchor tekst van uw backlinks.

11. Zoek blogs of forums waar u een artikel kan plaatsen. 

Schrijf een interessant vlot leesbaar artikel en maak een link aan die verwijst naar uw website. 12. Maak een sitemap Sitemaps zijn een uitstekende manier om Google te informeren over de structuur van uw website.  Op http://www.xml-sitemaps.com/ kunt u online een sitemap aanmaken. Download de sitemap.xml en upload deze naar de rootmap (public_html) van uw website.
HOME DOMEINNAMEN WEBHOSTING WEBBUILDER SUPPORT CONTACT
info@jcrea.be Tel: 03/411.13.30 Btw BE 0702.665.723 © 2015 J Crea Websolutions Design by J Crea Websolutions Al onze prijzen zijn exclusief btw
volg ons op facebook

Hoger in Google met uw website

TERUG NAAR OVERZICHT TERUG NAAR OVERZICHT
J Crea Websolutions Webcreating IT Services Broechemsesteenweg 128 B-2560 Nijlen
SUPPORT
eTIC ondertekenaar nr. 1299
webwinkel opstarten - lage prijzen info@jcrea.be 03/411.13.30